Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

HuGBC

​​​hugbc-logo.png

HuGBC -Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete

 

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (Hungary Green Building Council, röviden HuGBC) 2009-ben alakult. Olyan, a környezet iránt elkötelezett építészekből, mérnökökből, ingatlanfejlesztőkből, építőanyag-gyártókból, ingatlan-kezelőkből, gépészekből, gazdasági szakemberekből, az építésgazdaság különböző területein működő cégekből és szervezetekből egyesületi formában alakult non-profit, országos szakmai, társadalmi együttműködés a miénk, mely célként tűzte ki maga elé azt, hogy a szükséges piaci, oktatási és jogalkotási feltételek elősegítése révén hozzájáruljon a környezetileg felelős és egyben megtérülő építkezési gyakorlatok elterjedéséhez Magyarországon.

Fő tevékenységei:

  • Részt vesz a környezettudatos és fenntartható építést előmozdító építészeti szabályozás szakmai kidolgozásában, valamint a környezettudatosság kellő súlyú érvényesítésében..

  • A zöldépítés témakörében szakmai ismeretterjesztő és társadalmi szintű kommunikációt folytat.

  • Tagjaink tudását, tapasztalatát, innovatív gyakorlatait továbbképzéseken, konferenciákon, workshopokon adja át a szakmai érdeklődőknek.

  • Hozzájárul a zöldminősítési rendszerek (LEED, BREEAM, DGNB) megismertetéséhez és elterjesztéséhez, a szakemberek képzéséhez.

  • Szoros kapcsolatban áll felsőoktatási intézményekkel az új technológiák megismertetésének érdekében.

Elismert fejlődő tagszervezete a nemzetközi World Green Building Councilnak, így nemzetközi tapasztalatokra is támaszkodhat. Élvonalbeli stratégiai elveket, módszertant és gyakorlatokat hoz Magyarországra.

 

További információ: www.hugbc.hu