Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Partnereink

​​

Az Alukönigstahl energiahatékony építészethez, korszerű megvalósításhoz kínál kiváló minőségű alumínium, acél és műanyag rendszereket, amelyekkel fenntartható épületkoncepciók megvalósítását segíti elő.  A neves márkák forgalmazása révén olyan kiváló minőségű termékválasztékot biztosít, amely a mindenkori építészeti irányzatokhoz és előírásokhoz igazodva tud folyamatosan optimalizált és műszakilag haladó megoldásokat kínálni .

A két nemzetközileg vezető pozíciót betöltő rendszergyártó cég már több mint 50 éve áll egymással szövetségben: a Schüco piacvezető az alumínium rendszerek, illetve szakértő a műanyag rendszerek terén. A Jansen pedig az acél profilrendszerek specialistája. Ez az együttműködés illetve innovatív termékfejlesztés vezetett  az Alukönigstahl piacvezető pozíciójához, mind a technológia mind a kereskedelem terén.