Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Műszaki szemináriumok, tervezési és kalkulációs szoftver képzések

seminar 409_661.jpg

​​​​​​​​​​​​​​Alukönigstahl képzések

Az ALUKÖNIGSTAHL folyamatosan szervez képzéseket és szemináriumokat partnerei számára. A témák változatosak és a különböző prioritásokhoz igazodnak. Az előadásokat az összetettségi fok és a nehézségi szint alapján az alábbi kategóriákba lehet sorolni:
(1) Alapfok, (2) kezdő (3) középfok és (4) haladó szint.
Rendszeresen hirdetünk meg képzéseket budapesti Oktatási Központunkban, de  évközben többször is rendezünk vidéki szemináriumokat;  konkrét igény esetén pedig partnereinknél is megtartjuk oktatásainkat.

Képzések rendszerpartnereinknél
Rendszerpartnereink is széles témakörben kínálnak szemináriumokat és tanfolyamokat.

Ingyenes vagy térítéses képzés
A szemináriumokat nagy gonddal, képzési háttér anyaggal, részletes, magas színvonalú és átfogó információkkal a birtokunkban állítjuk össze, és a rendezvényeken magunk is személyesen állunk a rendelkezésére.  Kérjük, hogy tájékozódjon előre a résztvevők minimális számáról és az egyéb részvételi feltételekről. Örülnénk, ha a következő szemináriumon Önt partnerként a vendégeink között üdvözölhetnénk!


Itt tájékozódhat képzési kínálatunkról: