Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

ALUKÖNIGSTAHL - Rólunk

​​​​​​​​​​​​​AKS_297x210_Cover_inside.jpgAz ALUKÖNIGSTAHL egy sikeres, Európa-szerte működő vállalat, ami a König család 5. generációjának tulajdonában van. Nemcsak a sok alkalmazott, hanem mostanra már több generáció óta számos ügyfél megtisztelt minket bizalmával hűségünkért. Ez alapozza meg, mit értünk mi kölcsönös partnerség alatt: személyesség, szolgáltatás-orientáltság, lojalitás, és állhatatosság. A külső műszaki segítséget nyújtó munkatársaink mellett számos speciális, azonnali segítséget nyújtó részlegeink állnak rendelkezésre műszaki, eszközöket és szoftvereket érintő problémák esetén, amelyek az átfogó és egyedi szerviz-szolgáltatásokat igénylő fémszerkezeti iparágban is nagy elismerést szereztek maguknak.

Számunkra a partnerség kölcsönös ösztönzést is jelent, ami a hatékonyság „motivációs motorja", és amely a partnerekkel együtt vezet a közös sikerhez....

Pillantson be a könyvünkbe: