Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Wien Mitte vasútállomás

  • Kép 1/4
  • Kép 2/4
  • Kép 3/4
  • Kép 4/4
A vasútállomás esetében a felületkezelés, a nyers alumínium felületén történő hagyományos védelmi funkció mellett az épület megkülönböztető jegyévé is vált, amely egyesíti az esztétikai szempontokat a szükséges védelemmel.  Az építtető és az építész a hagyományos védőfunkciók teljesítése mellett (a hőmérséklet, az időjárás és nap elleni védelem), az épületburok megjelenését a vállalat arculatához igazítják. Ez nem más, mint a klasszikus védelmi funkciók összekapcsolása a színválasztással, a feldolgozási technológiával és a kívánt megjelenéssel - az ablakkerettől egészen az épület teljes burkolatáig.  A különböző dekoratív hatások, mint például a fa és a kő- utánzatok, a fémszínek és az Inox-optika kombinációja időtlen eleganciát és kreatív szabadságot biztosít az új ötletek és kifejezésmódok alkalmazására.

Kiemelt felületkezelő partnerein keresztül az ALUKÖNIGSTAHL támogatja ügyfeleit az építtető és az építész számára kínált egyedi megoldásokkal a Schüco alumínium rendszerek felületkezelésére, az eljárások széles választékával.Objektdatenblatt_Bahnhof Wien Mitte.pdf


Wien Mitte Elementfassaden-Sonderlösungen von AKS.pdf


Épülettulajdonságok

ÉpülettípusIpari létesítmények
Termék típusLizéna-osztóborda
Napelemes homlokzat
Télikert
TermékekSchüco FW 60+
Egyedi szerkezet
KépviseletLandstraßer Hauptstraße 2
1030 Wien
Ausztria
Befejezés2010