Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Schüco TopAlu

  • magas minőségű külső borítás, különlegesen ellenálló, porszórható alumínium felülettel
  • könnyen tisztítható műanyag felület a belső térben
  • magas értékállóság
  • a modern műanyag ablakok összes előnyének kombinációja a hőszigetelés, a tömítés, a karbantartás és a tervezés szempontjából az alumínium anyag kiemelkedő tulajdonságaival
  • különböző színű is lehet a tok- és a szárny takarólemez

Műanyag ablak külső alumínium takarólemezek

A külső alumínium takarólemezek egy vonzó elrendezési lehetőséget kínálnak a műanyag ablak- és ajtórendszereknek. A Schüco TopAlu alumínium takarólemezek kombinálják a műanyag rendszerek kiváló hőszigetelését, a tömítettséget és a könnyen kezelhetőséget, az alumínium különlegesen magas minőségű, változatos felületű és ellenálló rendszereivel. Időtálló eleganciája teszi az alumíniumot ideális anyaggá a modern építészetben.

A profil külső oldalára egy egyszerű rögzítési technológiával felerősített alumínium burkolatot bármely színben lehet porszórni vagy eloxálni. Egy másik előnye: az anyag különösen ellenálló a környezeti hatásokkal szemben.

A Schüco TopAlu a műanyag ablakoknak maximális tartósságot biztosít és első osztályú tervezési lehetőségeket is kínál. Az egyéni igények szinte korlátlanul teljesíthetők.

 

Rendszer jellemzők

TermékAblak
AlapanyagMűanyag