Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Schüco CTB

  • A Schüco függönyfalrendszerekbe beépíthető, mint integrált megoldásés a Schüco FW 50 + / FW 60+ függönyfalak elé szerelhető külső függesztett megoldásként.
  • Alkalmazható, mint külső függesztett megoldásként a Schüco AWS ablakrendszerek előtt, és az ALB 10SF rendszerben toló árnyékolóként.
  • Hővédelem nyáron teljes árnyékolással, 20 ° -os benapozási szögtől
  • Szélállóság 30 m/s értékig biztosított, árnyékolás még a szeles napsütéses napokon is
  • Jobb kilátás a kifelé domború és befelé homorú lamella kontúroknak köszönhetően. Javítja a kilátást belülről kifelé, és megnehezíti a külső térből a belső térbe történő belátást
  • Az alacsony felületifényesség szintjének hála, megakadályozza a befelé és kifelé történő tükröződést, és az innovatív lamella kontúrokkal együtt lehetővé teszi a a nagymértékű diffúz nappali fény bejutását.

A Schüco CTB árnyékoló az első olyan nagyteljesítményű árnyékoló, amelyet teljes mértékig lehet integrálni a függönyfalakbarendkívüli szélállósággal rendelkezik

A speciális lamellaforma maximális árnyékolást és egyidőben optimális kilátást tesz lehetővé. A Schüco CTB árnyékoló (Concealed Toughened Blind) egy külső árnyékoló, amely rendkívül nagy szélállósággall rendelkezik.  Az elektromosan felhúzható alumínium profilokból árnyékoló avremek kilátás mellett optimális hősugárzás elleni védelmet nyújtanak.
A lamellák 6 eloxált árnyalatban kaphatóak, amelyeknek kívülről állandó homlokzati megjelenést biztosítanak.  A finom lamellageometrián át egy különleges homlokzati kialakítás jön létre,  amely hangsúlyos homlokzatformáló elemként is használható.
A különböző beépítési lehetőségek és a Schüco ablak függönyfalrendszerekbe történő kíváló integrálásának hála, már a kezdettől fogva tökéletes tervezési biztonságot kínált.

 

Rendszer jellemzők

TermékNapellenző
AlapanyagAlumínium
Termék típusKiemelt hatékonyságú árnyékolás
FunkcióMotorosan működtethető
Vezérelhető
Magas hangszigetelés (magasabb mint 40 dB)
Integrált árnyékolás
Szélállóság több mint 10m/s
VezérlésKézi vezérlésű
Elektromos vezérlésű
Szél kontroll
Szolár kontroll
Fény kontroll
Kialakítás/designActive
Felület10 m. és 20 m. / sek. között