Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Schüco ADS 90.SI alumínium ajtórendszer

 • Befelé nyíló síkra záródó illetve kifelé nyíló ajtószerkezet, 90 mm beépítési mélységgel
 • Kiváló hőszigetelés (Uf - érték 1,4 W / m²K és Ud érték <1,0 W / m²K) megnövelt hőszigetelési zóna habbetétes izolátorokkal és üvegfalctömítés alkalmazásával
 • Megnövelt tömítettség és csapóesőnek való ellenállás (300 Pa) az EN 12208-nak megfelelő körbefutó középtömítéssel
 • Fokozott akusztikai védelem
 • 3000 mm magasságú és 1400 mm szélességű ajtók kivitelezhetőek
 • Szárnysúlyok 200 kg-ig
 • Pánikzárak
 • Akadálymentes közlekedést lehetővé tévő lábazati kialakítások
 • Betörésvédelem RC3 osztályig az ENV 1627 szabvány szerint
 • Leveles-, rejtett- vagy hengeres pánttal
 • Egyoldali vagy kétoldali telilemezelt szárnykialakítás lehetséges
 • A tokprofil Soft Line dizájn változatban is kivitelezhető

Schüco ADS 90.SI (Super Insulation)

Az új Schüco ADS 90.SI ajtószéria, amelyik a befelé nyíló felütköző és a kifelé nyíló ajtórendszereket egyaránt magában foglalja, magas hőszigetelést biztosít a lakó- és középületekhez a jövőbeli energetikai előírásoknak megfelelően.
A bejárati ajtókhoz optimalizált Schüco ADS 90 PL.SI prémium kategóriás bejárati ajtó következetes továbbfejlesztéseként a 90 mm-es beépítési mélységű szerkezet a középületek nyílászáróival szemben támasztott követelményeket is betölti. Az energiahatékonyság és hőszigetelés az új építésű épületek és a középületek esetében egyaránt egyre jelentősebb szerepet játszanak.
A Schüco ADS 90.SI ajtószériával a Schüco egy új alacsonyenergia- és rendszer standardot állít fel az alumínium ajtók esetében. Megnövelt hőszigetelési zónák, körbefutó középtömítés és egy speciális üvegfalc tömítés biztosítják a rendkívül jó rendszertulajdonságokat, mint pl. a 300 Pa csapóeső elleni védelmet valamint az 1,4 W/m²K Uf-értéket. A megfelelő 3-rétegű hőszigetelő üvegezés vagy a szárnyra rátakaró paneles kitöltéssel < 1,0 W/m²K Ud-érték is elérhető. Ezáltal a Schüco már most alkalmazza a jövő hőtechnikai előírásait.

További információk

A 90 mm-es beépítési mélységű ajtószerkezet továbbfejlesztésénél az energiahatékonyság mellett a kereskedelmi épületekre való tekintettel a vasalati rendszert is figyelembe vették. A Schüco ADS HD (heavy duty) ajtórendszerhez hasonlóan alkalmas nagyméretű, robosztus ajtók valamint akadálymentes bejáratok, illetve menekülőajtók kialakításához. A befelé nyíló síkra záródó ajtórendszer a kiváló energetikai és épületfizikai tulajdonságai miatt különösen alkalmas bejárati ajtóként való alkalmazásra. Az ADS 90 PL.SI ajtónál már bevált középtömítési rendszer és üvegfalctömítés az ADS 90.SI rendszernél is megjelenik, továbbfejlesztett változatban. Az ajtószárny változatos formai megjelenésű, köszönhetően a Soft Line design-variációnak, valamint az alternatívaként választható telilemezelt szárnynak.

Rendszer jellemzők

TermékAjtó
AlapanyagAlumínium
EnergiaMagasan hőszigetelt (1,0 ≤ Uf ≤ 1,3)
Termék típusBefelé nyíló bejárati ajtó
Kifelé nyíló bejárati ajtó
Biztonsági jellemzőkBetörésgátlás RC2
Betörésgátlás RC3
FunkcióMotorosan működtethető
VezérlésKézi vezérlésű
Elektromos vezérlésű
Kialakítás/designStandard
FelületNyers alumínium (nemesített)