Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Schüco International KG

 

​​​​1958-ban az Alukönigstahl és a Schüco, mint rendszergyártó cég úgy határoztak, hogy egyesülnek, abból a célból, hogy  még sikeresebbek legyenek.

Így alakult meg egy stratégiai partnerség, amelyből mindkét fél profitált. Az alumíniumrendszerek, a műanyagrendszerek és az innovatív termékek fejlesztése terén vezető pozíciót betöltő céggel történő szoros együttműködés alapozta meg a világpiacon a technológiát és a fejlesztést érintő vezetői pozíciót.

A Schüco International KG-t 1951-ben Heinz Schürmann alapította meg Porta Westfalica-ban, az akkoriban, mint kirakati fémmegmunkáló építőipari céget, hat alkalmazottal, Heinz Schürmann & Co. cégnév alatt.

1964-től a céget az OTTO FUCHS cégcsoport vette át. Ma a Schüco  épületburkolatokat fejleszt és forgalmaz  többfajta családi házhoz, ingatlanokhoz és ipari épületekhez. A termékcsaládokhoz tartoznak az építkezési nyílászárók, a homlokzatok, a téli kertek profiljai és  tartozékrendszerei. Ehhez jönnek még az erkély-, nap-, tűz-, és füstbiztonsági , valamint a betörés és robbanásveszély elleni biztonsági rendszerek.