Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Jansen AG

​​

 

​​Az kis kézműves vállalkozás, amelyet Josef Jansen alapított meg 1923-ban Oberriet-ben, mára már egy nemzetközi high-tech vállalattá nőtte ki magát. Ugyanakkor megmaradtak az akkori tipikus Jensen- értékek is.   Az akkori úttörőszellem visszatükröződik mind a jelenlegi termékeiken mind a szolgáltatásukon.

A Jansen AG jelenleg hegesztett húzott precíziós acélcsöveket, acélt, rozsdamentes acélidomokat állít elő és forgalmazz ablakokhoz, ajtókhoz és homlokzatokhoz, valamint műanyag termékeket gyárt az építőipar és az ipar számára: ezek olyan termékek, amelyek svájci minőségük, innovációjuk, tartósságuk és energiahatékonyságuk miatt emelkednek ki. A Jansen csoport mind a mai napig 100%-ig családi tulajdonban maradt, nemzetközi viszonylatban kerek 1.000 alkalmazottat foglalkoztat, amelyből mintegy 60 tanuló. 

2013-ban a svájci családi vállalkozás 285 millió svájci frankot (CHF) forgalmazott. A Jansent-t világszerte aktív partnercégek képviselik.  Az  Oberriet-i  és Dingelstädt-i (D) gyártási telephelyükön napi 300 tonna alapanyagot dolgoznak fel, ami nagyjából egy  Airbus A 380 súlyának felel meg.  Ha a Jansen-nél évente legyártott csöveket egymás mögé helyeznék, annak hossza kétszer ölelné körbe a föld egyenlítőjét.