Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Beruházók

Az Alukönigstahl a koncepciótól és a tervezéstől, a kiíráson és kivitelezésen keresztül az objektum vonzerejének hosszútávú biztosításáig a beruházók és befektetők számára tanácsadással áll rendelkezésre. Mindegy, hogy alumínium-, acél-, vagy műanyag rendszerekről van-e szó: A termékeink a klímavédelem, az értékállóság és a hosszú élettartam legmagasabb fokú követelményeit is kielégítik. Győződjön meg Ön is róla!
Kérdései vannak az Alukönigstahl magasfokú megtérülésű épületmegoldásaival kapcsolatban? További információkért, vagy személyre szóló tanácsadásért vegye fel a kapcsolatot műszaki tanácsadó szolgálatunkkal.

​​​​​​​TERMÉKEKHEZ


 


 Minimális látható szélességek - maximális rugalmasság

Függönyfalak

​Mindegy hogy alumínium vagy acél, hogy klasszikus lizéna-osztóborda kialakítás vagy elemes homlokzat: Alukönigstahl a homlokzatok és üvegtető szerkezetek specialistája. Rugalmas felhasználási lehetőségek a korszerű épületburkolatokkal szembeni átfogó követelmények egyidejű figyelembevétele mellett. A magasfokú hőszigetelés, a biztonsági követelmények, vagy a speciális beépíthető elemek integrálása csak néhány a kiemelkedő követelmények közül, amiket Alukönigstahl rendszerszerkezetei segítségével optimálisan ki lehet elégíteni.Funkcionalitás és design a legtökéletesebb kiteljesedésben

Ablakok

Az ablakokat és a betételemeket gyakran „az épület szemei”-nek nevezik.
Ennek megfelelően fontos a felhasználóbarát funkcionalitás mellett az ablakszerkezetek kialakítási lehetőségeinek sokszínűsége, valamint az épület összképébe való harmonikus integrálás.
Az Alukönigstahl az ablakrendszereket megszámlálhatatlan kiviteli változatban kínálja, legyen szó alumíniumról vagy akár acélról, ill. rozsdamentes acélról.


Minden követelmény számára a megfelelő rendszert

Ajtók

​Az ajtóknak és a bejárati portáloknak ki kell elégíteni a megbízhatósággal és funkcionalitással szembeni magas fokú igényt.
Az alkalmazási cél függvényében biztosítani kell a kifogástalan nyitást és zárást nagy közönségforgalomnál is, vagy az olyan biztonsági követelményeket, mint a tűz-, vagy betörésvédelmet. Az AluKönigStahl ajtó- és portálrendszerei minden követelménynek megfelelnek.
Attól függően, hogy Ön a sokféle kivitelű alumínium ajtók, vagy a kiváló statikai előnyökkel bíró acélajtók, illetve a mostanában divatos rozsdamentes acél mellett dönt – az igényeinek megfelelő, testreszabott rendszereket kínálunk Önnek.