Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Fémszerkezetgyártó

​​Meglévő épületek parametrikus tervezése, adaptív építése, továbbfejlesztett rendszertechnikája és optimalizált korszerűsítése.

Bármilyen különbözőképpen csengenek is e témák, egy dolog közös bennük: Valamennyi egyszerű megoldások után kutat a városi területek, valamint a vidéki térség komplex feladatainak beépítésére vagy felújítására.

Amit mi Önnek kínálunk, könnyű elmondani: Csak a legjobbat.

Olyan vezető nemzetközi gyártók, mint Schüco és Jansen első osztályú termékeiről és rendszereiről, valamint saját fejlesztésű innovatív, piac specifikus termékeinkről van szó. Tanulmányozza át egyedülálló termékvilágunkat és hagyja, hogy ezek inspirálják Önt!

 

TERMÉKEKHEZ


 

​​Ablakok, amelyek minden igénynek megfelelnek

Ablakok

Az ablakokat és a betételemeket gyakran „az épület szemei”-nek nevezik.
Ennek megfelelően fontos a felhasználóbarát funkcionalitás mellett az ablakszerkezetek kialakítási lehetőségeinek sokszínűsége, valamint az épület összképébe való harmonikus integrálás.
Az Alukönigstahl az ablakrendszereket megszámlálhatatlan kiviteli változatban kínálja, legyen szó alumíniumról vagy akár acélról, ill. rozsdamentes acélról.
 


Minden követelmény számára a megfelelő rendszert

Ajtók

​​Az ajtóknak és a bejárati portáloknak ki kell elégíteni a megbízhatósággal és funkcionalitással szembeni magas fokú igényt.
Az alkalmazási cél függvényében biztosítani kell a kifogástalan nyitást és zárást nagy közönségforgalomnál is, vagy az olyan biztonsági követelményeket, mint a tűz-, vagy betörésvédelmet. Az Alukönigstahl ajtó- és portálrendszerei minden követelménynek megfelelnek. Attól függően, hogy Ön a sokféle kivitelű alumínium ajtók, vagy a kiváló statikai előnyökkel bíró acélajtók, illetve a mostanában divatos rozsdamentes acél mellett dönt – az igényeinek megfelelő, testreszabott rendszereket kínálunk Önnek.
Minimális látható szélességek - maximális rugalmasság

Függönyfalak

​Mindegy hogy alumínium, vagy acél, hogy klasszikus lizéna-osztóborda kialakítás vagy elemes homlokzat: az Alukönigstahl a homlokzatok és üvegtető szerkezetek specialistája.. Rugalmas felhasználási lehetőségek a korszerű épületburkolatokkal szembeni átfogó követelmények egyidejű figyelembevétele mellett. A magasfokú hőszigetelés, a biztonsági követelmények, vagy a speciális beépíthető elemek integrálása csak néhány a kiemelkedő követelmények közül, amelyeket Alukönigstahl rendszerszerkezetei segítségével optimálisan ki lehet elégíteni.

 
 Biztonságos, de nem látható

Biztonság

​Már egyetlen szikra elég lehet életveszélyes és még mindig évről évre milliárdos károkat okozó tűzvészek kiváltásához. Az Alukönigstahl tűzgátló rendszerei megmutatják, hogy a legmagasabb fokú biztonsági követelmények és a szerkezet esztétikája nem állnak ellentétben egymással. Így a füst- és tűzgátló szerkezeteket optikailag nem lehet a hagyományos épületelemektől megkülönböztetni és ezáltal harmonikusan beleilleszkednek az épület összképébe. Ezek - a szó szoros értelmében - biztonságosak, azonban nem láthatók.