Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Szolgáltatásaink

Szoftverrendszereink frissítésével és karbantartásával kapcsolatos teendőket átvállaljuk, így Ön koncentrálhat az üzleti folyamataira.

Szolgáltatásaink áttekintése:


Tanácsadás
Segítséget nyújtunk az Önnek megfelelő szoftver és kiegészítő modul kiválasztásában. Bemutatjuk a szoftvert, és lehetőséget biztosítunk a SchüCal és a JANIsoft 90-napos próbaüzemére.

Szeminárium
Oktatási központunkban időszakos szemináriumokat szervezünk, általános vagy speciális témakörökben is. Igény esetén az oktatás történhet az Ön telephelyén is.

Szoftver frissítések
Szoftvereink online frissítési funkcióval rendelkeznek, így Ön mindig a legfrissebb verzióval dolgozhat. A nagyobb léptékű főverzió váltásokhoz adathordozót biztosítunk.

Hotline
Szoftvereinkkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk telefonon vagy email-en is.

Távsegítség
Gyors és hatékony megoldás a távoli asztal szolgáltatásunk. Az Ön engedélyével interneten keresztül kapcsolódunk a számítógépére, és közvetlenül segítünk az esetleges problémák megoldásában.

Helyi támogatás
Munkatársaink segítséget nyújtanak az Ön telephelyén is a SchüCal és JANIsoft beállításaiban vagy a megmunkálóközpont vezérlésében.

Támogatás egyedi szerkezetekhez
Kiegészítő szolgáltatásunk az egyedi Schüco alumínium profilok és szerkezetek implementálása a SchüCal szoftverbe, amiket a standard profilrendszerekhez hasonlóan lehet kezelni. Igény esetén a profil megmunkálóközpont vezérlés is megoldható.