Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

SchüCal/JANIsoft


SchüCal és JANIsoft kalkulációs szoftvereinket használhatja ajánlatadásra és gyártáselőkészítésre, ablak, ajtó, függönyfal és télikert rendszerekhez. A standard anyaglista, kalkuláció, gyártmánylista nyomtatványok mellett a szoftver képes ajánlat, metszetrajz készítésre (CAD kapcsolat), opcionálisan gyártási időtervezésre és ERP-adatkapcsolatra is.

SchüCal/JANIsoft áttekintés

SchüCal/JANIsoft basic
A "basic" kiadással ablakok, ajtók és egyszerű 2D-s függönyfalak tervezése lehetséges. S-Cad néven opcionális, egyszerűsített CAD-szoftver is eléhető hozzá.

SchüCal/JANIsoft advanced
Az "advanced" kiadással komplex 2D és 3D szerkezeteket készíthet a rendelkezésre álló sablonokból néhány kattintással. Egyéb funkciók a "basic" kiadáson felül: fűrészvezérlés, dxf-exportálás, termelési ütemezés, gyors kalkuláció, egyedi profil és lemezoptimalizálás. Opcionális kiegészítések: profil megmunkálóközpont vezérlés, árlista generálás, ERP-adatkapcsolat, gyártási időtervezés.

SchüCal/JANIsoft enterprise
Az "enterprise" kiadás alapértelmezetten tartalmazza az ERP-adatkapcsolat modult.

SchüCal és JANIsoft részletesen

Felhasználói felület
A szalag eszköztár segítségével a gyakran használt funkciók egy kattintással elérhetők. A szoftver megjegyzi az utoljára kiválasztott opciót vagy cikkszámot, gyorsítva ezzel az adatbevitelt. A szerkezetek ára és U-értéke már szerkesztés közben látható.

Ajtó vasalat menedzser
Az ablakvasalatok automatikus meghatározása mellett a szoftver Schüco és Jansen ajtók vasalatát is képes meghatározni a vasalat menedzserrel, a szárnyméret, szín, biztonsági osztály és egyéb követelmények figyelembe vételével.

Statikai méretezés
Az alapadatok bevitelével a szoftver a profilok és üvegek statikai méretezését is el tudja végezni ablakok, függönyfalak és üvegtetők esetén.

Ajánlatadó modul
Az alapaadatok beállítása után a szoftver ajánlatok készítésére is alkalmas. Az ajánlati sablon módosítható. A tételrajzokat nagy méretben is ki lehet nyomtatni, mellékletként.

Metszetrajz készítés (opcionális)
Szerkesztés közben a tételek a metszet funkcióval könnyen ellenőrizhetők, a kiválasztott csomópontok, vagy a szerkezet nézetrajza dxf fájlba exportálható.

Fűrészvezérlés, profil megmunkálóközpont (opcionális)
A szerkesztőfelületen 3D nézetben lehet a profilok megmunkálását áttekinteni, ellenőrizni. Az automatikusan generált megmunkálások mellett egyedi megmunkálás elhelyezése is lehetséges. Szabáslista adatexportálás többféle fűrésztípusra lehetséges.