Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

Alukönigstahl Kft

A kiváló minőséget képviseljük… több mint 150 éve

A magyar leányvállalat alapításának előkészületei már 1990-ben megtörténtek és 1991 év elejétől megkezdte aktív tevékenységét.  Az ALUKÖNIGSTAHL Kft a világszínvonalú Schüco és Jansen profilrendszerek képviselőjeként a helyi piaci igények gyors és rugalmas kiszolgálását valamint teljes körű vevőgondozást vállalt fel. Intenzív kereskedelmi tevékenységgel, rendszergarancia biztosításával és széleskörű szolgáltatásokkal néhány év alatt a hazai építőipar piacának élvonalába került.

Az ALUKÖNIGSTAHL piacvezető jelentőségét számos referencia bizonyítja, amely építmények ma nagymértékben befolyásolják a hazai építészeti környezetet.
A korszerű nyílászárók és homlokzatok szakértője 25 év alatt több száz ismert épület létrehozásában bizonyította hozzáértését és rátermettségét . Ezek az épületek is jól példázzák a Schüco és a Jansen nyílászáró profilrendszerek sokoldalú felhasználhatóságát, megbízható műszaki és gyakorlati alkalmazhatóságát, egyedi és speciális követelményeknek megfelelését legyenek akár középületek, ipari csarnokok, sportközpontok, egészségügyi és oktatási intézmények, kereskedelmi létesítmények, iroda-, lakó-, szálloda- és wellness-épületek.

Az intenzív kutatás-fejlesztésnek és tervezői kreativitásnak köszönhetően termékeink a legújabb magasépítészeti és technológiai elvárásoknak, a fenntartható energiagazdálkodási és környezettudatos követelményeknek teljesítésére alkalmas rendszerek.

A kor új kihívásainak, a szárnyaló tervezői fantázia korábban megoldhatatlannak tűnő elképzeléseinek megfelelő, egyedi építészeti elgondolásoknak eleget tevő épületspecifikus megoldásokat is biztosítani tudjuk.

Vállalatunkat az évszázados múlt arra is kötelezi, hogy megőrizze és átörökítse az építészeti értékeket a jövő nemzedékei számára. Így a világszínvonalú csúcstechnológiát képviselő SCHÜCO és JANSEN profilrendszerek révén jövőbemutató innovatív megoldásokat kínálunk akár újonnan megépülő akár régi épületek munkálataihoz.