Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

König Holding AG

​​​​​Zloty T.1.jpgA KÖNIG csoport egy nemzetközi kereskedelmi csoport, amely építőipari profilrendszerekre, acélzártszelvényekre, formázott és kerek acélcsövekre specializálódott. Üzleti tevékenységünk súlypontja az egyre bővűlő Kelet- és Délkelet-Európai piacok.

Nemzetközi leányvállalataink működnek Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában valamint Hollandiában..

A 100% -ban magántulajdonban lévő KÖNIG csoport 2014-ben elért konszernszintű értékesítési forgalma 300 millió euró körül volt. A konszern forgalmának több mint felét Ausztrián kívül bonyolítja.  Célunk az, hogy minden általunk ellátott piacon piacvezetők legyünk. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy piaci közelségre, minden ügyfelünkkel hosszútávú kapcsolatra törekszünk, a legjobb márkákkal és magasan motivált szakemberekkel..

A KÖNIG csoport jelenleg Európa-szerte mintegy 900 alkalmazottat foglalkoztat. Mindannyian képzett szakemberek műszaki vagy üzemgazdász képesítésekkel, akik helyi alkalmazottak és akik büszkén valósítják meg piacukon a csoport üzletfilozófiáját. A szakmai képesítés mellett, ez a csapat elkötelezett aziránt, hogy megfeleljen a piacgazdasági kihívásoknak.Számukra a folyamatos oktatás és továbbképzés központi eleme a piac-és vevőorientált kereskedelem.

Technológiai ismereteinknek és munkatársaink szakértelmének köszönhetően vállalatunk bizakodással néz szembe a jövőbeli kihívásokkal.

 

König Holding AG igazgatótanácsa

Philip König, MBA 

Chief Executive Officer

philip.koenig@alukoenigstahl.com

 


EZ_Christian_Krenn_H1.jpgIng. Christian Krenn MAS MSc

Chief Operating Officer