Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználó

Felhasználó adatait ill. jelszavát itt tudja bármikor megváltoztatni

BejelentkezésAmennyiben Ön korábban már regisztrált, akkor kérjük a következőkben adja meg e-mail címét és felhasználói jelszavát. Végül klikkeljen a "Bejelentkezés" gombra.

Elfelejtette a jelszavát?

Ön még nem regisztrált?  Klikkeljen a "Regisztráció"-ra.

AKSHeaderItemTypeRegister

Elfelejtett jelszó

Jelszócsere

Keresés

Nyelv

Ország

AluKönigStahl GmbH

2007 AKS WrNeudorf_2.jpgAz ALUKÖNIGSTAHL kínálatában kiváló minőségű alumínium, acél-, és műanyagrendszerek, valamint korszerű, energiahatékony építészet megvalósításához szükséges elemek szerepelnek. Ezáltal a fenntartható építési koncepciók támogatója.  A neves márkák forgalmazása biztosítja a kiváló minőségű termékválasztékot, mely termékek folyamatos optimalizálásnak, a haladó építészeti trendeknek valamint a mindenkori építési előírásoknak felelnek meg.

Majdnem 60 éve áll egymással szövetségben a két vezető nemzetközi gyártóval: a Schüco céggel, mint az alumíniumrendszerek világszerte piacvezetőjének illetve a műanyagrendszerek szakértőjének számító vállalattal. Valamint a Jansen céggel, az acélprofilrendszerek szakértőjével. Ez az együttműködés és az innovatív termékfejlesztések tették az ALUKÖNIGSTAHL-t a technológiai és kereskedelmi piac vezetőjévé. 

A vállalat az acélszerkezet-és hídépítés, gépgyártás és gyárépítés, jármű- és hajógyártás terén, RHS- minőségű melegen és hidegen hengerelt acél zártszelvényeket, idom- és köracélokat kínál.

Az ALUKÖNIGSTAHL széleskörű szolgáltatási szakértelem mellett örömmel támogatja partnereit egy adott építési projekt minden fázisában. A cég rendelkezésére olyan tanácsadó csapatok állnak, amelyek új termékeket fejlesztenek valamint az adott projekt optimális rendszerelemeinek kiválasztásakor a döntések meghozatalában segítséget nyújtanak.

A gyártástechnológia, a munkatársak képzése, a szoftvertelepítés és a feldolgozási irányelvek terén lévő szoros együttműködés biztosítja a projekttervek ésszerű, hatékony és minőségi végrehajtását. 

Az ALUKÖNIGSTAHL önálló leányvállalatain keresztül az összes általa ellátott piac jelenlegi szakértő vezetője, Ausztriában, Kelet-és Délkelet-Európában.

Ez lehetővé teszi minden általa ellátott piacon a helyi partnerek intenzív tanácsadását és támogatását, illetve a közösen kidolgozott egyedi műszaki megoldások biztosítását.